Digitalt medlemskort

Ventetiden er over!
Vi har forlatt de gamle plastkortene og gått over til digitalt medlemskort (IPA dMSC).

SISTE NYTT: Se status for fremdrift nederst på denne siden.

Vi er nå i ferd med å integrere medlemsdata for IPA Norsk seksjon i en allerede etablert løsning, noe som muliggjør at medlemmene selv kan vedlikeholde sin informasjon.

I samarbeid med IPA Østerrike, har vi siden desember 2022 jobbet med å innføre digitalt medlemskort for IPA Norsk seksjon.
IPA Østerrike har hatt sin app IPA dMSC i drift siden august 2022 og har ca 31.000 medlemmer.

Vi har fått både appen og medlemsportalen oversatt til engelsk, samt gjort noen tilpasninger i deres database, slik at våre medlemsdata har et eget, kryptert område på dataserverne som benyttes for å drifte de digitale medlemskortene.

Det jobbes for tiden med en komplett brukerveiledning for det nye systemet.
Denne vil du snart finne her, samt informasjon om hvordan du laster ned og tar i bruk appen IPA dMSC.

Du vil til enhver tid finne siste versjon av brukerveiledning for installasjon og bruk av IPA dMSC her.

Det foregår naturlig nok veldig mye arbeid for å få integrert medlemmer fra IPA Norsk seksjon i den allerede etablerte løsningen for IPA Østerrike. Dette på grunn av et ønske om god struktur og funksjonalitet vedrørende import av eksisterende data, testing, feilsøking og så videre. Veldig mange detaljer må på plass for at denne overgangen skal gå så smidig og problemfritt som mulig.

Nå er imidlertid ventetiden over. Vi har nettopp startet utrullingen av appen. Vi gjør dette regionvis, men i tilfeldig rekkefølge på regionene.

Hvert medlem vil den nærmeste tiden få en e-post med informasjon om installasjon og bruk av appen IPA dMSC (digitalt medlemskort).

I tillegg sendes det ut en e-post automatisk fra datasystemet når vi importerer våre medlemmer til databasen for vårt digitale medlemskort, denne e-posten inneholder medlemmets brukernavn/passord for å logge på appen.

Det er veldig viktig at du sjekker mappa for søppelpost om disse e-postene fra oss har havnet der.

I forbindelse med overgang til digitale medlemskort, vil det ikke bli produsert et tradisjonelt medlemskort i plast for 2023.
Dersom du på grunn av reise eller annet trenger en bekreftelse på medlemskapet før du mottar ditt digitale medlemskort, tar du kontakt med IPA Norsk seksjon på ipanor@ipa-norway.no, så vil vi utferdige en bekreftelse på ditt medlemskap.

STATUS FREMDRIFT INNFØRING DIGITALT MEDLEMSKORT

DatoStatus
29.05.2023Importert medlemmer fra region 2
25.05.2023Sendt ut nye e-poster med brukernavn og passord til ca 40 medlemmer.
21.05.2023Vi opplever at mange medlemmer ikke mottar den automatisk genererte e-post med brukernavn og passord. Dersom DU ikke har mottatt dette, vennligst send e-post til mvo-admin@ipa-norway.no, så sender vi deg ny e-post manuelt.
20.05.2023Importert medlemmer fra region 1
20.05.2023Importert medlemmer fra region 4
10.05.2023Importert medlemmer fra region 6
06.05.2023Importert medlemmer fra region 7