• EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Dekkmann

Dekkmann

Kære IPA venner.

Merkantilutvalget i IPA Norsk Seksjon har gleden av å presentere en ny merkantil avtale for våre medlemmer. Avtalen er inngått med firmaet Dekkmann a/s.

Avtalen innebærer at du som IPA medlem kan kjøpe dekk, felger og annet bilutstyr hos Dekkmann a/s til sterkt reduserte priser. Du må gjerne kjøpe varer og tjenester hos Dekkmann a/s til hele din husstand og venner, men det er du som medlem som må møte opp og forevise Medlemskortet ditt i IPA for å få de gode rabattene avtalen omhandler. En tredjeperson kan ikke handle i ditt fravær.

Dekkmann avtalen omhandler en rekke produkter som Dekkmann kjeden selger og tilbyr. På ditt lokale IPA regionskontor befinner det seg en rabatt matrise som viser hvor stor rabatt i prosent man kan oppnå som IPA medlem ved kjøp av de ulike produkter. Rabattene varierer fra 20 – 51%.

Det er også verdt å merke seg Dekkmanns unike Skadegaranti hvor man kostnadsfritt får reparert eller byttet dekk som blir skadet/ødelagt innen 2 år fra kjøpsdato. Kjører du på en fortauskant og ødelegger et dekk blir dette byttet eller reparert kostnadsfritt innenfor 2 år fra kjøpsdato.

Dekkmann rabatten til IPA medlemmer er basert på veiledende utsalgspris på dekk og felger. Dersom Dekkmann en periode kjører kampanjepris med redusert pris på et utvalg varer kommer ikke vår rabatt på toppen av dette tilbudet.

Dekkmannavtalen gjelder på alle Dekkmanns lokaler og utsalg i Norge. Vår avtale gjelder hele året. Vår avtalekonto referanse er IPA konto 5556641001. Skulle det oppstå problemer er det bare å kontakte din lokale IPA region eller sende en mail til merkantilutvalget ved Dag Arne Guttormsen, mail; lin-gutt@online.no.

Kort oppsummer fungerer vår avtale med Dekkmann a/s som følger:

 

  1. Avtalen gjelder i alle Dekkmanns lokaler i HELE NORGE.
  2. Avtale matrisen med %-vis avslag gjelder på veiledende priser.  På kampanjetilbud hvor prisene allerede er satt ned må man forespørre for eventuell rabatt hver gang.  Man får ikke rabatt på rabatt.
  3. Alle dekkmann butikkene har kundekonto referansen til IPA i sin database – derfor skal det være nok å henvise til denne og vise fram IPA leg. IPA konto 5556641001
  4. Vår avtale er svært gunstig. Dekkmann a/s synes avtalen og samarbeidet med IPA er positivt. Det er for tiden ” inn” å støtte organisasjoner med et sosialt engasjement.
  5. Da er det er bare å bruke avtalen for alt den er verdt.  Lykke til.

Med hilsen IPA Norsk seksjon

Av: Johnny Langmo
25.06.2014
Publisert i Medlemsfordeler

Copyright © 2012 · Utviklet av Adaptor Consulting ·